Waar gaan de Belgian Vespa Days 2017 door?

Het kloppende hart van de Belgian Vespa Days vind je op Campus Russelberg, Gerhagenstraat 58 in 3980 Tessenderlo. De locatie is gelegen in het centrum van Tessenderlo.

Is er parkeergelegenheid voorzien?

Uiteraard. Op het Belgian Vespa Days-terrein is er een parking voor Vespa’s, auto’s, aanhangwagens, mobilhomes en caravans. Al onze parkings worden bewaakt en zijn afgesloten voor het publiek. Parkeren voor deelnemers is volledig gratis.

Wie mag deelnemen?

Als je een Vespa bezit en een geldig rijbewijs hebt, dan kan je deelnemen aan de Belgian Vespa Days. Ook passagiers kunnen zich inschrijven.

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kan je niet langer inschrijven.

Hoeveel kost een inschrijving?

Het inschrijvingsgeld voor zowel vespisten als passagiers bedraagt €60 per persoon. Voor deze prijs kan je genieten van het volledige programma. Inschrijven voor slechts 1 dag is niet mogelijk.

Wat is het rekeningnummer waarnaar ik het inschrijvingsgeld overschrijf?

Het rekeningnummer van de Belgian Vespa Days is BE40 0689 3099 0263. Gelieve steeds over te schrijven met vermelding van ‘Voornaam Familienaam’. Let wel: enkel geld storten is niet voldoende om in te schrijven.

Waar kan ik overnachten?

Op onze gezellige BVD2017 camping is er plaats genoeg om een tentje op te slaan. Of je kan je mobilhome parkeren op een speciaal daarvoor voorziene plaats op het BVD-terrein. Een plaatsje kan je samen met je inschrijving reserveren voor €15 per persoon voor het hele weekend. Op de camping zijn er douches en toiletten aanwezig.
Geen zin in kamperen? In Tessenderlo en omstreken zijn heel wat hotels en B&B’s ontdekken.

Gaan we een gooi doen naar een wereldrecord?

Ja, dat klopt! Het Guinness World Record ‘largest parade of scooters’ staat sinds 2010 op 860 scooters. Op zondag 27 augustus proberen we het record te verbreken, uitsluitend met Vespa’s! Iedereen met een Vespa, al dan niet gehuurd, mag deelnemen. Meedoen is gratis. Meer info over het wereldrecord vind je terug in ons programma.

Hoe kan ik deelnemen aan het wereldrecord?

Om deel te nemen volstaat registratie van je naam en de nummerplaat van je Vespa. Dit kan op zondag vanaf 10 uur op het BVD-terrein. Ook wie niet ingeschreven is voor de Belgian Vespa Days kan meerijden. De eigenlijke recordpoging gaat een uurtje later, om 11u, door.

Hoeveel kost een deelname aan het wereldrecord?

Deelnemen kost je niets!

Ik ben niet ingeschreven voor de BVD2017. Kan ik een kijkje komen nemen?

Ook niet-vespisten kunnen de sfeer komen opsnuiven op zaterdag tussen 10 en 17 uur. En vanzelfsprekend is iedereen zondag welkom op de Italiaanse markt op het marktplein van Tessenderlo, van 10.30 tot 19 uur.

Ik neem niet deel aan de BVD2017. Kan ik een vesparit doen?

Absoluut. Je bent zeer welkom om de rit van het wereldrecord mee te rijden. En vanop de Italiaanse markt op het marktplein van Tessenderlo kan je de bepijlde 3-provinciënrit volgen.

Wat valt er allemaal te doen in Tessenderlo?

Goh, waar moeten we beginnen? In Tessenderlo valt er heel wat te beleven, gaande van recreatiegebied Gerhagen met het unieke Bosmuseum tot de VVV-toren, die na een fikse klim een mooi uitzicht biedt op de bosrijke omgeving. Alle toeristische informatie over onze gemeente vind je terug op www.tessenderlo.be.

Klaar om op je Vespa te springen?

Ik schrijf me in

ONZE HOOFDSPONSORS